DNA MÆRKNING AF computere smykker alle værdier

KONTAKT ROESTNIELSEN FOR MERE INFORMATION!

DNA mærkning

DNA Mærkning af værdier

Forebyg indbrud ved mærkning

Synlig skiltning og usynlig DNA-mærkning sænker indbrud og tyveri. Mange virksomheder anvender DNA-mærkning, da det er hurtigt at udføre og en billig sikringsform.

DNA Spray

DNA Spray Detail

Forebyg røveri og indbrud 

SelectaDNA spray påføres kriminelle som en let sky af UV-væske med sporstof og en 100% unik DNA-koden. Denne sidder på hud, tøj, sko, våben mm. og kan let spores.

DNA Maling

DNA Maling

Mærkning af stillads med farve

DNA Paint anvendes bl.a. i stilladsbranchen. Der er tilføjet en unik kode til malingen, så virksomheder let kan identificere sine ejendele. På den måde er det nemt at se hvilke dele som hører til virksomheden.

DNA Metallica

DNA Metallic

Identificerer stjålne udendørs udstyr

DNA-mærkning af kobberkabler, metaller, masker og andet udendørs udstyr.

DNA Pen

DNA Pen

Sæt din signatur og forbyg svind

DNA Pen er en usynlig mærkning med en unik DNA-kode med ultraviolet fluorescerende lys i DNA-væsken. Alt kan mærkes og det er muligt at gøre mærkningen til sin helt egen.

DNA Gel

DNA Gel

Selecta DNA Gel er ideel til brug på; dørhåndtag, vindueskarme, kasseapparater, pengeskabe
 og andre indendørs adgangspunkter og udstyr.
Det er også brugt i narkosager eller hemmelige operationer, for at markere forskellige elementer.

DNA Grease

DNA Grease

Grease er specielt designet til at beskytte udendørs materialer som bly tagdækning og kobberrør , som er særligt sårbare over for tyveri .
Hvis en tyv håndterer mærkede varer, så vil SelectaDNA Grease øjeblikkeligt overføres på deres hænder og tøj. Fedtet kan derefter forblive på hud og tøj for uger ( selv efter vask ), og den unikke DNA-kode uigendriveligt forbinder gerningsmanden til gerningsstedet.

DNA Tagging Spray

DNA Tagging Spray

Brugen af SelectaDNA Tagging

Selecta DNA-mærkning og forsvars spray bruges til at afskrække tyve ved unik mærkning af værdier. Sprayen bruges af politi og vagter i adskillige lande mod mistænkte kriminelle involveret i forbrydelser som røverier, butikstyveri, m.m.